Meny

Om förskolan Villekulla

Villekulla är ett personalkooperativ som öppnar upp den 3 augusti 2015. Förskolan ligger i Ödeshögs kommun i Östergötland. Vi är fem utbildade förskollärare som tillsammans har lång erfarenhet inom förskoleverksamheten. Förskolan Villekulla hyr ett äldre hus av kommunen som ligger i centrala Ödeshög nära till skola och fritidshem.

Huset är byggt i slutet av 1800-talet av Lovisa och August Andersson. Det byggdes av pengar som skickades från Amerika av parets barn som emigrerade dit. Efter det kallades huset för "Brooklyn". Det är högt i tak med stora fönster med fantastiskt ljusinsläpp. På nedre plan har de yngsta barnen sin hemvist och de äldre barnen på övre plan. Innemiljön erbjuder material som inbjuder till kreativitet och lust att lära. Vi har ett mottagningskök med angränsande matsal. Utemiljön erbjuder utmaningar för både kropp och själ.

Vi på förskolan Villekulla

Vill du komma i kontakt med någon av oss ring 0144 -535082 eller maila.

Nyheter

Facebook sida

2016-10-07 07:50

Vill ni se uppdaterade bilder så följ oss via vår facebooksida "Villekulla"

Studiebesök

2015-09-17 07:05

Välkomna till oss på studiebesök.Är ni intresserade? Kontakta oss på mail eller telefon. Vi erbjuder olika alternativ av studiebesök. Exempel på innehål...

Läs mer
Visa alla nyheter